december, 2015

Änglakallare

Nu erbjuder vi hängen, kedjor och charms från svenska Engelsrufer – ”personliga änglakallare”.

23352556-origpic-5c9ca2.png_0_0_100_100_300_300_8531011365-origpic-fa2db4.png_0_0_100_100_200_200_8523400765-origpic-132267.png_0_0_100_100_200_200_85

november, 2015

Carolina Gynning

Efter succén med The Butterfly Messenger, har Carolina utökat sin kollektion med Mira Neckless och Ibiza sötvattens-pärlor. Du hittar dem i vår butik.

portfolio_thumbs_3 portfolio_thumbs_2 portfolio_thumbs_1

november, 2015

Nyhet i butiken – Skagen

Inför julen har vi fyllt en hel monter med stilrena smycken från danska Skagen. Välkommen in och kika.

SKJ0761040_main SKJ0773040_main SKJ0770040_main

december, 2014

Ny kollektion alliansringar från Schalins

banner_schalins_allians

Nu erbjuder vi Schalins nya kollektion av alliansringar i vår webbutik till 15% rabatt!

Till kollektionen

oktober, 2014

Mi Moneda – mina mynt

banner_mimoneda

Med Mi Monedas prisvärda smycken skapar du ett unikt och personligt smycke som passar lika bra vid festligare tillfällen som till vardags. Mi Moneda betyder ”Mina Mynt” på Spanska. Mynten kombineras med Mi Monedas öppningsbara hängen och kan varieras helt efter tycke och smak.

Till vårt sortiment av Mi Moneda

oktober, 2014

Fossil

banner_fossil

Fossil står för optimism och kreativitet med utgångspunkt i den amerikanska kulturen. Nu har vi glädjen att kunna erbjuda deras vintageinspirerade smycken för både killar och tjejer. En välfylld monter står och väntar på dig i vår butik i Nordstan. Välkommen förbi!

braceletsarmband_herrarmband_herr_svart

mars, 2014

Välkommen på bröllopsmingel

brollopsmingel

Den 13 april kl 12-16 är du välkommen till anrika Palace i Göteborg för en inspirerande söndagseftermiddag med smycken, kläder, dukningar, bubbel och musik.

Förutom oss kan du även träffa:
Bröllopsmagasinet, Blomrum, Bageri Brogyllen, Steinbrenner & Nyberg, Exter Smycken, Karl Apparel, Frisör Ask & Embla, Salong IT,
Face Stockholm Makeup Studio Göteborg, Atelje Vip brud fest och bal, Margit Leijonberg Göteborg, Prickigkatt hårdekorationer, Remanns Högtidskläder
Tjofftjoff Bröllopskordinator, Hummingbird Lifestyle Travel, Lime Travel AB, Katolska kyrkan, Domkyrkan, Benedikte performer, Demo Entertain Gothenburg
Sångensemble Sve:a, Fotograf Jenny Blad, Palace Göteborg.

februari, 2014

Alla hjärtans dag

banner_allahjartansdag

På fredag är det Alla hjärtans dag och du vet var du hittar den perfekta presenten. I år har vi gjort det extra enkelt för dig genom att fylla ett helt skåp i vår butik med väl utvalda Alla hjärtans dag-presenter. Välkommen in!

februari, 2014

Azuro

blogg_azuro

Blå är trohetens färg och en symbol för starka band. Alla Azuroringar från Flemming Uziel – The Circles of Love har en blå diamant infattad på insidan – en hemlighet mellan dig och din älskade.

Se vårt utbud av vigsel- och förlovningsringar ur serien Azuro här

december, 2013

Exklusiva vigselringar

Lars Wallin Schalins

Som en av få återförsäljare är vi stolta över att nu kunna erbjuda modedesignern Lars Wallins exklusiva ringar för Schalins. Kollektionen säljs endast via vår butik i Nordstan och innehåller vigselringar i röd-, vit- och roséguld med diamanter. Välkommen in och kika!

Om Lars Wallin:

Lars Wallin fick Guldknappen 1996 och startade egen ateljé samma år. Wallin har i många år gjort scenkläder till Melodifestivalens artister, både i Sverige och utomlands. Han inspiration kommer främst från Hollywood och fransk 1950-talscouture.

Se kollektionen här

november, 2013

Nytt i butiken!

Italiensk elegans är en ständig källa till inspiration till danska designern Sif Jakobs kollektioner. I vår butik har vi ett stort urval av armband, halskedjor och andra smycken från denna färgstarka designer. Välkommen in och kika!

sif_jakobs_010313_01[1] LEATHERBRACELET-JEWELLERY-AREZZO-BLACKSTONE38 RING-JEWELLERY-LICATA-BK RING-PRATOLE-BZ arezzo-stack-sort

november, 2013

Nytt nummer av tidningen Tid & Smycken

Bra julklappstips hittar ni i nya numret av Tid & Smycken som finns att bläddra i här. Dessutom ett reportage från Precious-mässan där vi nyligen blev utsedda till årets guldsmed!

tid_smycken

september, 2013

Vi blev Årets guldsmedsbutik!

Under Precious Gala Dinner, lördagen den 7 september, fick vi under högtidliga former ta emot en av ur- och smyckebranschens finaste hedersbetygelser – utmärkelsen Sveriges Guldsmedsbutik. Priset delas ut varje år av Guldsmeds- och Urleverantörernas Förening (GULF).

Vi vill passa på att tacka alla leverantörer som var med och röstade på oss.

juli, 2013

Glamour & high-tech

bronzallure_blogg

Bronzallure är en modern linje av smycken för kvinnor som uppskattar en modern och sofistikerad stil.

Smyckena från Bronzallure är gjorda i ett spännande material som är en helt nickelfri fusion av metall och brons. Den karakteristiska 18 karat rosa guldpläteringen tillsammans med naturliga ädelstenar, unika former och stor omsorg om detaljer gör detta till en mycket populär kollektion av smycken.

Smycken från Bronzallure säljs i vår butik i Nordstan. Välkommen in och kika!

Läs vidare och se Bronzallures stora utbud av smycken här

bracciale-in-pelle-bronzallurebracciale-con-maglie-rolorecchini-con-pendente-di-pietra-briolette

maj, 2013

Kampanjpris på TCOL Tradition

superkampanj

Just nu har vi kampanjpris på släta ringar från T.C.O.L Tradition 803 (4,5 samt 5,5 mm), pris från 8795 kr inkl. gravyr (ordinarie pris: 12614 kr).

Finns i rödguld på lager, men kan även beställas i vitguld och rosaguld.

Beställ på nätet eller kom in till oss och prova!