mars, 2012

Välkommen till nya Nordstansguld.se

Välkommen till sprillans nya Nordstansguld.se. Efter ett antal år på nätet tyckte vi det var hög tid för en liten omgörning av vår webbutik. Vår förhoppning är att det ska vara både enklare och roligare att handla ringar och smycken hos oss.

Och apropå smycken, en av nyheterna är att vi från och med nu kommer utöka vårt sortiment av armband, halskedjor, berlocker och örhängen, från kända designer som Exign, Ti Sento, Opera & Co och Esprit. Vi kommer uppdatera vårt sortiment löpande.

Via vår blogg tipsar vi om produktnyheter, kampanjer och butikserbjudanden. Vi hoppas du finner det inspirerande. Om du inte vill riskera att missa något är du välkommen att signa upp dig för vårt nyhetsbrev.

Vår ambition är kanske inte att vara störst eller erbjuda flest produkter (det kan vem som helst med en e-butik erbjuda). Vi vill istället vara bäst, trevligast och mest passionerade. Allt för att ditt inköp hos oss ska kännas kul och inspirerande. Så var inte rädd för att kontakta oss med frågor, önskemål eller efterlysningar?

Varmt välkommen in i vår butik i Nordstans, trevlig shopping.

Med vänlig hälsning
Christian Bergquist med personal